Ons aanbod !

Semcor staat voor u klaar:

Bij de opmaak van een strategisch plan.

Als begeleiding bij de implementatie.

Het vertalen van technologie in meer omzet: geïntegreerd marketing & sales advies. 

Als platform voor verdere ondersteuning.

 

Opmaak strategisch plan.

Wij  analyseren en maken samen met u een strategisch plan op volgens
het Sem-Core©-model.
Via deze geïntegreerde aanpak, waarbij we samen met het managementteam op basis van het succesvolle Sem-Core©-model de vertaling en implementatie van de strategie bepalen onderscheidt Semcor zich van de meeste adviesbureaus. De uitkomst is echter geen Semcor plan, maar een plan gebouwd door de mensen die het dienen uit te voeren maar begeleid door Semcor.
Als dusdanig gelooft Semcor zeer sterk in een “adoptie & diffusie begeleidingsmodel” maar kan indien noodzakelijk en afhankelijk van de noden en de situatie van het bedrijf ook andere trajecten begeleiden.

Begeleiding bij de implementatie.

Een plan ziet er goed uit op papier maar wat met de implementatie ?

Semcor begeleidt U niet enkel in het opstellen van een plan maar kan ook mee de implementatie komen ondersteunen van een al dan niet bestaande plan, dit vanuit een begeleidende rol of als aanbieder interim management.
Daarom staat Semcor ook voor implementatie en voor technologiemarketingadvies: opstart, concurrentieanalyse, positionering, distributie en prijsbeleid, marketing en verkoop, verkoopkanalen en directe verkoop.
Concreet: hoe ziet mijn verkoopgroeiplan eruit, hoe zal ik mijn marketinguitgaven financieren, hoe gebruik ik cashflow verstandig, hoe stuur ik mijn verkoop efficiënt aan, hoe verhoog ik de nauwkeurigheid van mijn omzetvoorspelling, hoe word ik betrouwbaar, welke distributie kanalen zijn geschikt voor mijn product, hoe stuur ik ik een veroopkanaal aan,....

Een veranderingstraject vraagt dikwijls de juiste ondersteuning voor verschillende andere “menselijke” elementen zoals HR, rekrutering en training, of meer praktische elementen zoals marketing, communicatie en verkoop begeleiding. Ook hier biedt Semcor de nodige ondersteuning.

Platform voor verdere ondersteuning.

Pragmatisch implementeren brengt soms de nood mee aan specifieke oplossingen. Semcor biedt hierbij de nodige ondersteuning echter voor specifieke deelgebieden heeft Semcor ook de  juiste partnerships ge-audit en ontwikkeld. Aldusdanig indien U het wenst kan U gebruik maken van een platvorm voor verdere ondersteuning.

Semcor heeft een aantal dedicated partners ge-audit, die kunnen bijdragen tot de operationele uitmuntendheid van de klant.

Strategisch Plan

 

Change management

 

 

support