Doelgroep.

Semcor begeleidt technologiebedrijven die van een ontwikkelingsbedrijf naar een verkoop- en marketingorganisatie willen evolueren, de volgende stap in hun groeiproces willen zetten, verkoop - marketing - productmanagement en O&O op elkaar willen afstemmen of geografisch willen uitbreiden.

Innovatie reikt verder dan enkel het gekende product. Het behelst zowel strategie, marketing, verkoop, product als organisatie en cultuur. Parameters die zowel naar dimensie als timing toe veranderlijk dienen aangestuurd te worden en dit met de juiste deskundigheid. Semcor ondersteunt en begeleidt technologiebedrijven met deze deskundigheid.

Semcor begeleidt bedrijven die het nodig hebben. Dat zijn vaak bedrijven die het op dit moment zeer goed doen, maar die vooruit willen denken en hun groeipijnen in de toekomst willen verzachten, bedrijven die pro-actief hun toekomst willen mee bepalen.

Vaak begeleidt Semcor ook bedrijven die nu al problemen ondervinden. Daar biedt Semcor ondersteuning om het bedrijf opnieuw in de juiste banen te leiden.

Verschillende type van bedrijven hebben al op Semcor beroep gedaan.

Zo zijn we ook actief in de sectoren: electronics, chemical, datatelecom & Industrie.